Alla inlägg av Henri

Hyr Fridhem 2021

Skriv upp! Öppningshelg 16-18 april

Helg v 9, 5-7mars och
Veckorna 20 plus 24-34 är nu bokade. Uppdateras löpande här
Veckorna 21, 22, 23 och nästan allt före v 20 är än så länge ledigt. (Kan ändras under arbetet med nya bokningar.) Därefter hamnar man i september där tre helger är bokade men veckouthyrning går före än så länge. Vi sänkte priset på helghyra från 800 till 600 kr, men det förutsätter att ingen vill hyra hela veckan.
En vecka kostar 1600 kr och ska vara fullt betalt senast 1 maj. PG 1077448-7  Konto Erik Jönsson.
Medlemsavgiften ska vara inbetald, på klubbens konto.
Uthyrningsperioden är från 1 maj- sista oktober. Det finns utrymme för förhandling därutöver men vi behöver eventuellt planera in renovering vår och höst

Fortsätt läsa Hyr Fridhem 2021

Estesio 2021


OVÄSEN
Tack alla som lämnat intresseanmälan för utställning
på Galleri Estesio 24 juni-31 juli. (Datumet är rättat)
10-15 personer kan delta på utställningen som kommer att vara i grönområdet över gatan och i galleriet. Vi gör ett urval. Besked kommer efter 10 februari.
Uppdateringar kommer nu att ske i fliken Estesio. Se även Estesios hemsida

Estesio har haft en äldre hemsida som nu ska vara borttagen. den rätta är alltså estesio.com

Fortsätt läsa Estesio 2021

Stängningshelg 30 okt-1 nov

För den som vill att bryggan kommer på plats till våren så är det nu det blir kurs!Vill ni hyra i vinter? Älskar ni vintermörker, råkyla, att fiska vattnet ur brunnen och skumraskbelysning? Det kan vara möjligt med förhandling om priset, men avstå gärna. I framtiden kanske det är andra förutsättningar. Jobbhelgerna är ju finaste gratismöjligheten att komma hit ut. Bästa chansen att lära känna varandra och bli med och utforma framtiden för Fridhem. Sikta på öppningshelg så kommer bryggan i vattnet igen.

Fortsätt läsa Stängningshelg 30 okt-1 nov