Stängningshelg 30 okt-1 nov

För den som vill att bryggan kommer på plats till våren så är det nu det blir kurs!Vill ni hyra i vinter? Älskar ni vintermörker, råkyla, att fiska vattnet ur brunnen och skumraskbelysning? Det kan vara möjligt med förhandling om priset, men avstå gärna. I framtiden kanske det är andra förutsättningar. Jobbhelgerna är ju finaste gratismöjligheten att komma hit ut. Bästa chansen att lära känna varandra och bli med och utforma framtiden för Fridhem. Sikta på öppningshelg så kommer bryggan i vattnet igen.

Stängningshelg innebär att vi vintrar stugan och ser till att vattnet töms ur rören (och wc). Tömmer och städar skafferi. Frostar av kyl och frys. Vi eldar rishögar om det är eldsäkert väder. Tar upp Bryggan och båten på land. Man kan även kratta och pyssla med enklare saker efter förmåga.

Ovärderligt om ni under 50 som vill ta del av omvårdnaden av huset och tomten framöver kommer. Ni behövs!
Ta gärna med vänner som är pigga på lantluft.