Boka

  1. Bokningar sommaren 2017 startar 2 januari

Boka hos: Monix ring/smsa  0731 519 232. eller maila, lättast till  sekretariatet

Bokad vecka ska vara betald  senast 1 maj till PG 1077448-7   annars betraktas tiden som ledig.  HYRAN är 1600 kr i veckan
Bokningsbara veckor är från första maj till sista oktober. Undantaget midsommarhelgen fred-sön som är bokad för alla medlemmar som vill fira tillsammans.
En vecka per medlem kan bokas till en början, men efter 1 maj kan en boka en till utifrån vad som är ledigt. Det går att hyra veckoslut vår och höst då det oftast annars står tomt. t.o.m 30 november. 500 kr fre-söndag. Gäller inte förbokning sommarveckorna utan snarare mer spontant vid lediga tider. Halv pris är troligt för helg under uthyrningssäsong men styrelsen beslutar på efterfrågan för att inte stycka upp men hyra ut mest möjligt.
Hyrorna subventioneras  med Ahlsmarkskontot. Vi strävar efter att inte gå back för mycket.

Ett tips kan vara att t.ex. ni som har barn, hyr tillsammans eller bjuder in till varandras veckor.
Öppningshelg, 
21-23 april
Midsommarhelg 23-25 juni.  sängplats bokas. . Alla välkomna. Passa på!

Bokade veckor kommer att stå här:

v.18 Danilo S      v. 19 v.20 v.21 ledigt
v.22 Linnea. V 23 fred-sön Catrina Liljegren. v.24 Ledig  v.25 Monix v26 Tove Kleist
v.27 Ledig ! v.28 Jukka Vänttinen V. 29 Charlotte Eliasson Strömberg
v.30 Kristian Andreassenv.31 Bertil Andreasson v.32 Jenny K Lundgren.
v.33 mån-fre Jukka V v.33 helg fre-sön. (Malmöfestivalveckan) Monix-Marco
V.34 Linnèa Carlsson
v.35 Ledig!
v36 Ledig.
V. 37 16-17 sep helgbokning Silvia Wieser
v.40 Marie Maya Söderberg
Tider kan hinna bokas ev ändras innan de hamnar här.

 

Den tid en medlem hyr stugan är denne  ansvarig. Den hyrs inte för familjemedlemmar eller bekanta som inte är medlemmar i Skånska konstnärsklubben på tider som medlemmen själv inte är där.
För oss annars  stugfattiga, natursuktande själar kan Fridhem vara drömplatsen för vila, lek, kravlöst slit, sport, konst och avslappning. Det finns sovplatser för många att ta del av. Fyll dem gärna. Att sköta om huset och tomten är allas uppgift i det gemensamma ideella ägandet, man får hålla sig intresserad och informerad själv, dela med sig av idéer, kolla läget och vilja bättra på.

Arbete pågår, så när det är ledigt i stugan passar vi kanske på att åka upp och gräva, bygga, röja. Vi vill bli fler på det,  intresserade kan meddela sekretariatet eller någon lämplig för att organisera åkandet.

Nya eller aspirerande medlemmar kan gärna passa på vid allmänna tider som öppnings och stängningshelg och Midsommar, Kostar inget mer än resan. Arbetet då är inte speciellt krävande, det finns gott om tid för att se sig omkring och slappna av.
Viktigt att boka sovplats till allmänna tider bara om du säkert kommer.  11 st bäddar finns. Vinden kan inredas för extra sängar men var beredd att jobba för det. Vi behöver också fler madrasser. Den som har redskap verktyg & maskiner får gärna ta med lite.