Fridens liljor

Hösten kom med iskallt morgondis tidigt i september.
Otroligt vackert och vansinnigt fridfullt.

IMG_1625

IMG_1627

morgondis

Vackert.
Bryggan är ett haveri vi  inte haft chans att få rätt på. Ett rör sticker olyckligt upp under ytan, andra rör är synliga. Man kan vada i, och så länge botten inte rörts upp kan man lokalisera det som finns där i vattnet. För att göra stranden som är en stor tillgång mer åtråvärd och skön skulle vi kunna bygga en trapp ner från utsiktsplatsen och göra en platå till den blivande bryggan. Beslut måste tas och budget avsättas, men mer stöd i frågan är välkommet.
Utsikten är att om vi inte blir någon mer som river och bygger går det inte. Optimalt skulle vi köpt en lätt modell som kan plockas upp på land på vintern. Ingen brygga klarar isen.
De bitar som finns kvar är mycket hala i regn. Se upp där.