Stängningshelg på Fridhem

Resultatet är märkbart när Gisela städat

Alla är välkomna när vi har en sista gemensam helg inför vintern. Sängplatser är begränsade men som dagsutflykt finns plats för jättemånga. Vi åker upp med bil och tåg. De som kommer med tåg kan hämtas upp i Näsum. Meddela Monix 0731519232.

Med brygga och båt behöver vi vara flera att lyfta. Då går det smidigt. I övrigt bränner vi kanske ris och gör något för huset och tomten. Mycket tid till utforskning.

Sist stänger vi vattnet, elen och häller glykol i toan. Den lilla nyckeln finns hos Monix över vintern. Till våren tar vi hand om det som blir kvar av diverse småkatastrofer. Vi som jobbar på Fridhem gör det helt frivilligt, vill man sätta sig in i hur det funkar är det fördel att komma på gemensamma tider, för att snabbt bli självständig. Ingen delegering! Alla får hitta sitt eget bästa område. Vi hoppas få igång något snickeriprojekt till våren. För den som är händig är det perfekt tillfälle att ta del av Fridhem.

Uthyrning av sommarveckor startar 2 Jan kl 10. Våren är åter igen full av möjligheter att komma och jobba och ta det lugnt på samma gång. Gör det! Det kostar inget om man är okej med att dela utrymmet med andra jobbaspiranter. Kom i alla fall förbi och upplev friden! Alla klubbens medlemmar har del av Fridhem. Vi börjar bli alltför få. Ni behövs!

Båten kom upp på land. På riktigt.
Investeringen. Skogstomt kräver redskap.
Jons skor har spruckna sulor.
Jukka letar bastusten och finner stenåldersyxa
Vi drog upp bryggan på land från torrlagd strand.
Jukka hade vernissage, och vi var där.

Efter bastun. Jukka grillar i kolmörkret. Monix har tagit novemberdopp.

Det var lite mer av en kamp att ta upp brygga och båt när vattnet inte låg där det skulle.  Vi klarade det. Måtte det bli lite mer populärt att komma på våra öppnings och stängningshelger innan gubbarna kroknar!