Påsk för ensamvargar

Påskhelg och öppningshelg. Det tinar upp. Rabarbern tar sig. Sjön är iskall. Brygga kommer.

Bryggan ska bäras och sjösättas. Ett trädäck vid sjön med plats för bryggan uppburen för vintern ska byggas. Men det blir inte särskilt mycket av om inte fler kan vilja fritidsjobba.
Ny öppningshelg fred -lör v.17.  Kan man inget om att bära och snickra gör det inget heller. Kom och chilla! Begränsat med sovplatser men oftast fullt tillräckligt.

De flesta skånska konstnärer har nog utställningar att hänga vid i påsk. Men i väntan på öppningshelg 21-23:e april kan man som hårt arbetande kvinna vilja ut i spirande grönska och arbeta lite till när det är bonushelg. Påsken är extrachans på fyra dagar Fridhemshäng för den som vill chilla ute.
För den som vill ha det sociala passar öppningshelg bättre. Då blir det både jobb och middagar. Ny brygga kommer via landsvägen. Det kan bli spännande! Sovplats bokas, annars går det jättebra att komma över dagen också. Bussar går en gång i timmen långt fram på kvällen från Näsum till tåget i Bromölla. Supersmidigt.
Midsommarhelgen har alla medlemmar en ny chans. Förra året blev vi bara två, men det var fantastiskt fint. året innan var det regn och sol om vartannat. Härligt på ett annat sätt. Tänk på att boka sovplats bara om du vet du kommer så vi inte säger det är fullt i onödan. / Henrì