Estesio 2021


OVÄSEN
Vi öppnar för intresseanmälan för er som vill delta i utställning
på Galleri Estesio 2 juni-31 juli.
10-15 personer kan delta på utställningen som kommer att vara i grönområdet över gatan och i galleriet. Vi gör ett urval.
Läs mer i fliken Estesio och titta in på Estesios hemsida så hoppas vi ni får fina idéer att arbeta med.
Kontakta Birgitta om ni vill ut och titta på platsen! Hon visar gärna runt och berättar mer.
Formuläret under Estesiofliken i menyraden gäller men vi kommer att vilja ha någon bild som kan användas i en liten katalog vi hoppas kunna göra. Skisser går bra. Nu ska ni även fått mail med info.

Estesio har haft en äldre hemsida som nu ska vara borttagen. den rätta är alltså estesio.com


P.S Julfesten blir tyvärr inte av i år med tanke på corona.

Texten i mailet:

Välkommen att söka till Skånska konstnärsklubbens samlingsutställning på Galleri Estesio

OVÄSEN – Galleri Estesio, Beddingestrand 24 juni-31 juli 2021

På årsmötet berättade Birgitta om de välbesökta konstprojekt som hon anordnat sedan fem år tillbaka, med tema miljö, ekologi, hållbarhet…
För pressklipp mm: Se  https://estesio.com/ 

 
Du ansöker till 
sekretariat@skanskakonstnarsklubben.se 
SENAST 1 februari (Endast klubbens medlemmar kan söka)

MAILA 2 bilder el skisser  HÖGUPPLÖSTA Att användas eventuellt vid tryckning av katalog. Bifoga ifyllt Formulär (PDF bil) Detta är ett standardformat för Galleri Estesio.
För OVÄSEN gäller punkterna nedan

STATEMENT  (viktigt också som underlag för katalogen)

TITEL INKL BESKRIVNING för dina två bilder.

NAMN O KONTAKT mm

OBS att du behöver Adobe Reader DC för att fylla i formuläret. Om du inte har eller vill ladda ner programmet (https://get2.adobe.com/se/reader/download/?installer=Reader_DC_2019.008.20071) så fyller du i word bilagan

Vi i arbetsgruppen hoppas få många ansökningar för att göra ett urval på 10-15 deltagare för en sammanhållen, spännande utställning. Så snart vi kan meddelar vi  dessa konstnärer, som då uppmanas betala en obligatorisk deltagaravgift – 250 kr. Buffert för Marknadsföring o katalog/1000 ex. Finansiering ska sökas.  

Med tanken att vi samtidigt söker öppningar för fler liknande projekt i framtiden kan kanske alla intresserade bli med på något i slutänden. 

NÅGRA VILLKOR ATT TÄNKA PÅ:
Verken ska inte riskera skada barn. Ska inte ge störande ljud. Försäkring finns ej. Ingen  utställningsersättning. Galleriet är mycket litet, passande en gemensam plan relaterad till skulpturparken. korta videos kan visas på galleriets laptop. Gärna samarbeten och blandning av små och stora verk. Med förutsättningarna tydliga är möjligheterna många och vi ser fram mot en rolig tid med uppbyggnaden!

Galleri Estesio. Blåeldsvägen 20 – Beddingestrand  Underbar utflykt i vackert väder. För att besöka platsen, gärna i grupper, ring Birgitta Godlund tel 0700 390 270. Buss 190 från Trelleborg.

Under ledning av Birgitta Godlund, Monix Sjölin, Anna Celander, Lilian Togelius och Lotte Forsfält

Intresserad? Följ Inlägg om Estesio på klubbens hemsida. Där kan tillkomma kommentarer eller information som dyker upp under vägen för er som vill söka. Detta för att slippa rätta via mailutskick.
Frågor mailas klubbens mail.