En ny plats

Midsommar

Vi firar midsommar på Fridhem 19-21 juni. Kostar inget. Först till kvarn på sovplatser i delade rum av varierad bekvämlighetsgrad. Eller kom över dagen.
Se Skånetrafiken för kollektivtrafikens tider till och från Näsum. Säg till i god tid om ni vill ha hämtning från Näsum.
Sms messenger eller mail fungerar fint
Ta med handduk och sängkläder, egen dricka, äggsillgrillbit, tandborste, öronpropp.
Hänsyn tages på allvar till årets virusspridningsrisk.

Nota bene: Det finns ett primitivt anslag i Fridhem som kanske inte passar alla. Jobb utförs i mån av tid och lust och ersättningen är bara frisk luft
Det finns alltid saker att fixa. Se upp så det inte blir ett krav på dig själv eller någon annan. Att vara öppen för mixat umgänge ger fler möjligheter och bättre förståelse för hur vi tänker. Alternativt hyr du lätt ihop en vecka med ett eget sällskap.
På bild nedan: Intresseklubben för Fridhem bevarande har i behaglig takt bedrivit omvårdnad i det ännu kylslagna majvädret.
Funderingar? Kommunicera dem gärna i fb-gruppen eller skicka ett mail. Nu är så knasiga tider med corona att man lätt kommer av sig i anpassningsförsöken. Snart nog ska vi ta tag i vaktlistor och andra förberedelser till utställningen på Limhamn. /Glad och kry sommar! /monix

Picknickslördag

kl 15 Lördag 9 maj blir picknick vid åkröken i Kungsparken. Under sumpcypressen, samma sida av kasinot som fontänen. Ta med tjocktröjan och kanske en liten stol eller filt att sitta på. Och gärna en extravän, hund eller vevgrammofon.