Fridhems fria tider/Fira midsommar

Vecka 23 har vi bestämt det blir fönsterfixvecka. Skrapa, kitta, måla. Det innebär att den som vill kan sätta igång när som helst under veckan men jag, Monix, måste lönejobba och kommer på helgen. Kanske börjar jag redan helgen  v. 22 men hoppas att färg, kitt skrapor penslar etc. ska finnas fixat och framdukat till dess. Annars kan det behövas assistans av någon bilburen, vilket vi får synka ihop oss om.

Midsommar är öppen för alla  medlemmar, gärna med sällskap, för övernattning i mån av sängplats. Först till kvarn gäller. Buss och tågförbindelser till Näsum till sent för den som vill hem. Tälta går också.

Bästa platsen att tillbringa helgen vecka 21 på. Jag håller det höga gräset på avstånd. Slår gräset, krattar, drar bort. Upprepar till det är kväll och bastun är varm. Bada, basta bada, basta. Solsken. Ösregn. Jenny målar denna helg solsken i ett dunkelt rum.  Vill någon av nyfikenhet komma och uppleva det hela live skulle det passa bra en sån här gång. Från midsommar är det uthyrt fram till aug-september. Sen går det att göra studiebesök igen eller hänga med på att ge omsorg under icke uthyrda tider. Man får ta med sällskap och sova över. Fridhem sköts ideellt, utan tvång av medlemmar i full harmonix.

Jenny målar
Jenny spikar upp vedklabbar för att hålla svalorna borta
Hermes