Fridhem 2019

Bokningarna är igång. Sicken rush! Synd vi inte har dubbelt så många juliveckor, de självklart populäraste. Sköna maj är ju också fint! Och glöm inte att det finns fler möjligheter att komma ut. Häng på när jag, och andra, åker och jobbar. Det kostar inget då det ändå inte är uthyrt och elförbrukning och annat torde vara ungefär samma för en som för fler.
Även om jag också älskar att vara där i ensamhet är det dumt att hålla den här juvelen hemlig. Den ska delas. Och upplevas. Och tas hand om.

Samordnade arbetsinsatser, för den som kan och vill hugga i, kommer att tidsbestämmas när det funkar, logistiskt och praktiskt. Anmäl intresse. I övrigt sker ingen delegering. Allt görs ideellt, individuellt efter intresse och förmåga.         /Monix (skogsansvarig osv..)

Så här långt: Vecka 20 Maya. V 24 Tove K. V 25 helg midsommar. V 26 Catrina L. V 27 Lotta V 28 Jon Å. V 29 Jenny KL. V30 Andreassen V31 Charlotte E. V32 Monix. V33 Marco L.  v.34 Bjørn/Ulrika. v.35 Ulrika/Bjørn

Även två helger uthyrda i september. Se Boka-fliken

Öppningshelg i påskhelgen 19-22 april. För iordningställande och sjösättning av brygga och båt. etcetera. Är du lite stark? Kom och hjälp!
Midsommarhelg  vecka 25, 21-23 juni  För alla medlemmar, gärna med vänner i mån av plats för de som behöver övernatta. Förbokas.

Stängningshelg  preliminärt 1-3 nov.