Aprilapril

Öppningshelg på Fridhem. 24-26 april i v 17.

I påsk sjösatte vi bryggan. Går fint på två man med en som är iskall nog att vada i vattnet. Manualen till bryggan är inskannad och ligger i menyraden här ovanför. Bäst förstås om några fler är med vid processen att ta upp och ner bryggan och lär sig hur det går till.
Vi beställde även material till staket och trädäck.

Det här gäller: En insatt styrelsemedlem ska vara med på övriga jobbvistelser, annars kostar det hyra. 1600kr för hel vecka. 600kr helg. (Sänkt från tidigare 800) 250kr/dygn under annars outhyrda perioder vår och höst. Framförhållning gäller vid bokning så det inte krockar med eventuell jobbplanering.

För att inte plåga ointresserade med mail är facebookgruppen platsen för nyinsatta chanser att utforska Fridhem.

Ni som ska hyra vet att ha överseende. Slå av element när ni vädrar, var sparsamma med el osv. Försök i en framtid utan corona att komma ut på gemensamma tider så vi kan samordna oss i att fixa det som behövs flera man på. Det är alltså för de samordnade insatserna vi behöver tjata. Delegering för ensamjobbare är f.n inte jämförbart med att få med någon godhjärtad själ som kan rycka in praktiskt och samtidigt uppskatta umgänget.