Nytt år, snart vår.

Så är det lov att boka Fridhem igen! Från kl 10.00,  2 januari. Gärna via mailen, annars finns tele-uppgifter och andra uppgifter fortsättningsvis här ovan i övre raden ”Boka”
Veckor som hittills bokats (fler kan ha tillkommit )  27-30 april + v.20. MMS V.23 För fönsterfixare.  Allas midsommarhelg v.25.
v26L/G v27J/M v28TK v29 CE v30Mx v31JKL v32 KA. v33J-B v34Rostrum 35. LC. 7-9 sep SW

Glöm inte att hela betalningen för hyrd vecka ska vara inbetald senast 1 maj! Veckor som inte betalats då blir lediga! (Halva betalningen ska egentligen betalas inom två veckor efter bokning, men vi har glömt av den regeln f.n.)
Hyran är 1600 kr i veckan. Betalas till PG 1077448-7

 

Det finns möjlighet att hyra helger eller enstaka dagar när det inte blir hela veckor uthyrda. De tider när ingen hyrt kan man åka och jobba men då är det också öppet för alla andra som vill åka dit. Ofta är man själv men ska inte hoppas på det. Organiserat jobba eller helt eget initiativ förekommer  i variation. Alltså, vi berättar öppet och tipsar om allt sådant. Om någon vill passa på att göra en utflykt då eller när ingen annan hyrt och det är tomt går det troligtvis också bra, utan arbetsinsats, men säg till först. Jag, Monix, har gärna anledning att åka och guida er in i finesserna på plats. Hyresgäst går före fri arbetskraft. Vi behöver intäkterna men huset ska inte stå tomt i onödan. Ni fattar? Vi har alla samma chans att vara där mycket mer än bara hyrda veckor. Krävs bara öppenhet och att man ömmar om det gemensamma.

Påsken då de flesta har utställningar och annat för sig får bli arbetshelg på Fridhem. Den som vill kan ansluta spontant till det. 30 mars-2 april.
Öppningshelgen är vanligtvis kring 20-22 april. Exakt när planeras vid nästa styrelsemöte. 22 jan.
Midsommar 22-24 juni  är öppen för alla medlemmar (och vid platser över även för av medlemmar inbjudna gäster). Sängplats i delat rum paxas enligt principen först till kvarn. För de som gör dagsutflykter eller tar med eget tält t.ex.  finns det alltid plats.
I vår prioriterar vi en insats för att kitta och måla om fönstren. Det är värt mycket om det kommer fler som vill göra det. Annat gemensamt arbete i framtiden kan vara att bygga utekök och bygga trädäck vid sjön, förutsatt att det finns några som vill jobba för förbättringarna.

Den som vill är efterlängtad.