Öppningshelg – arbetsvecka

vy

Vi hyrde släp och körde skänkta sängar, kunde röja undan och köra bråte till tippen, och köpa in lite mer material till toalettbygget. Tungt gjort! Och behövligt. Själva arbetsveckan blev lite ödslig. Men i slutet hade toan bättrat på sig mirakulöst. Äppelträden beskars. Och en del annat. Styrelsen ses välkomnade på en litet inspirationsglas bubbel, Vi inspekterade ägorna åt en middag och promenerade till bondens strand.

Vem vill komplettera med ett litet hus i Italien?

Höjdpunkt! Fridhems våröppning! Glöm inte att den som vill ha sovplats anmäler snarast. först till kvarn.
Om möjligen någon har dragkrok och släp eller på annat sätt är i besittning av bil rymlig nog för en säng från Malmö vore det värdefullt med en insats.

15-17:e öppning och 18-24:e april är arbetsvecka.
Den som inte varit där bör ta chansen att utan kostnad ingå i den gemensamma vårstädningen som är enkel sak. Det gagnar alla att bli ett med den kollektiva idén kring Fridhem. Det bättrar stämningen  och vi kan utvidga idérummet. Sedan är det alltid fritt fram att hyra en vecka i ensamhet. v 24 – 33 är tagna så här långt.

Vi kommer att prata om 75-årsjubileet, fira in utsikten, göra film, och bara chilla massor. Våren är underbar, snart är det sommar!

Arbetsveckan kan en komma efter förmåga. kolla gärna av och skicka en hint före.