Sensommarblues?

Vad säger man efter sommaren? Hej Höst? Hej i höstblåsten? Det är sensommar, men man känner melankolin när semestern är slut. Känns som dags att ta tag i saker. Styrelsen för Skånska Konstnärsklubben ska ha sitt första möte efter sommaren, inom kort. Vi borde väl också kunna få till en sammankomst i fritt tolkad klubbanda för alla hågade (eller håglösa) i höst. Punchafton i oktober? Maskerad i november? Finns intresse? Skissernas museum är föreslaget.  Mötesplats och Utställningsplats för utbytesprojekt söker vi alltid, om någon kommer på något.

Nu är de hela veckouthyrningarnas tid snart över på Fridhem för i år. Boka gärna några enstaka dagar under sensommar och höst. Som vanligt kan den som inte önskar ensamhet åka dit och jobba lite när det inte är uthyrt. Stängningshelg föreslås bli 2-4 november. Den som kommer kan bli värdefull för att baxa bryggan upp på land. Inte jättetungt om man är flera, men vattennivån är rekordlåg i år så avståndet till säker vintertorrhet blir någon meter längre. Vi stänger vattnet och drar ur kylskåpet, och så vidare, innan vi åker hem. Resten av dagarna plockar vi äpplen och tar det lugnt. Låter bra? Kom då!

Bokade tider syns under fliken ”Boka”,  raderna längst upp. För muspekaren över Fridhemsfliken. Kom ihåg lösenordet.

Kram/ Henr’i